Servicii

CE VĂ OFERIM

CE VĂ OFERIM

TheSquashers este locul în care încercăm să facem din jocul de Squash una dintre activitățile tale preferate. Pentru asta, ți-am pregătit o serie de servicii și facilități pentru ca experiența ta la squash să fie WOW! În primul rând, teren squash!

Tarifele noastre

între orele 8:00 - 17:00

lei45/Ora
  • Pentru studenți 35 Lei/ora

Abonament Basic

lei110
  • Abonamentul include 2 ore de joc pe săptămână.

între orele 17:00 - 23:00

Lei65/Ora
  • Pentru studenți 55 Lei/ora

Abonament Active

lei150
  • Abonamentul include 3 de joc ore pe săptămână.

Sâmbătă

Lei60/Ora
  • Pentru studenți 50 Lei/ora

Abonament Premium

lei160
  • Abonamentul include 4 ore de joc pe săptămână.

TERENURI

Am pregătit pentru tine și prietenii tăi două terenuri conforme standardelor internaționale. Construite folosind materiale de calitate, am încercat să îți oferim un spațiu corespunzător pentru un joc pe teren squash autentic. Pereții sunt pregătiți pentru a genera o elasticitate corectă, iar suprafața de joc oferă atât aderența, cât și rapiditatea necesară unui joc de squash în condiții optime.

VESTIARE

Sosești direct de la birou? După meci vrei să onorezi încă o întâlnire? Ți-am pregătit vestiare în care să îți schimbi ținuta, să te împrospătezi și să îți lași lucrurile în siguranță în timpul jocului.

LOUNGE

Știm cât de solicitant este squash-ul. Tocmai de aceea, ți-am pregătit un lounge unde să te poți relaxa și rehidrata după un meci intens de squash. În plus, orice teren squash merită un lounge pe măsură.  Ai ajuns mai devreme? Tot aici poți aștepta eliberarea terenului în timp ce stai la un ”pahar de vorbă” cu partenerii de joc.

INSTRUCTOR

Pentru tine squash-ul este un dovleac? Te panichezi când vezi o minge de cauciuc venind spre tine? Sau poate ți se pare că este momentul să treci la un nou nivel? Se prea poate ca un instructor să rezolve toate aceste probleme. Încercăm să îți aducem alături oameni cu răbdare, experți în ale squash-ului, instructori care au ca scop să te aducă în acel punct în care squash-ul devine pentru tine o plăcere. Solicită un formular la recepție și vom încerca să identificăm prin el cea mai potrivită persoană pentru a deveni instructorul tău de squash.